Tuesday, September 24, 2019


2019 FALL SCHEDULE
Listen On-Line HERE

Sunday
6 AM – OLD TIME RADIO (SCIENCE FICTION- SPY STORIES)
7 AM - OLD TIME RADIO (COMEDY SHOWS)
8 AM – OLD TIME RADIO (FAMILY COMEDY SHOWS)
9 AM – OLD TIME RADIO (FRONTIER SHOWS)
10 AM – DONALD DRUMPH THEATER (PRESIDENT TRUMP’S LATEST IN COMEDY FORMAT) 28 MIN
10:30 AM – CHEEZE PLEEZE (HOSTED BY SNARFDUDE AND DAFFODIL) 30 MIN
12 PM – THE RADIO THRIFT SHOP (RADIO HOMAGE TO THE 60’S, 70’S & 80’S UNDERGROUND PROGRAMMING) 60 MIN
1PM – LAKE AIR (EASY LISTENING MUSIC HOSTED BY JAKE LONGWELL)
3 PM – THE MOTHERLAND INFLUENCE: (THE BEST IN AFRICAN, LATIN AND CARRIBEAN MUSIC) 120 MIN
4PM TO 6 PM - MUSIC VARIETY
6 PM – DEWBERRY JAMS (A MIX OF AMERICANA, RED DIRT & OTHERS FROM THE LIBRARY OF BILLY DEWBERRY) 120 MIN
8 PM TO MIDNIGHT – MUSIC VARIETY
12 AM – 6AM GLOBAL COMMUNITY RADIO CHANNEL 2 (VARIETY) CLICK TO SEE SCHEDULE
Monday
9 AM – MAKING CONTACT (COVERING STORIES FROM AROUND THE COUNTRY AND AROUND THE WORLD)
9:30 AM – BUILDING BRIDGES (WEEKLY NEWS MAGAZINE HOSTED BY KEN NASH & MIMI ROSENBERG)
10 AM - RADIO CURIOUS (INTERVIEWS ON VARIOUS TOPICS HOSTED BY BARRY VOGEL)
11 AM – MIDNIGHT -  MUSIC VARIETY (FCC SAFE HARBOR AFTER 10PM)
12 AM – 6AM GLOBAL COMMUNITY RADIO CHANNEL 2 CLICK TO SEE SCHEDULE
Tuesday
8 AM – DEMOCRACY NOW! (CURRENT NEWS)
9 AM – MICHAEL SLATE SHOW (POLITICAL COMMENTARY AND INTERVIEWS ABOUT TODAY’S ISSUES)
10 AM – SHORTWAVE REPORT (NEWS FROM AROUND THE WORLD AS HEARD ON A SHORTWAVE RADIO)
10:30 AM - TUC RADIO (SOCIAL NEWS AND COMMENTARY HOSTED BY MARIA GILARDIN)
11 AM TO MIDNIGHT MUSIC VARIETY
12 AM – 6AM GLOBAL COMMUNITY RADIO CHANNEL 2 CLICK TO SEE SCHEDULE
Wednesday
8 AM – DEMOCRACY NOW! (CURRENT NEWS)
9 AM – THIS WAY OUT (THE INTERNATIONAL LBGT RADIO MAGAZINE) 29 MIN
9:30 AM – LATIN WAVES (EXAMINES THE SOCIAL ISSUES OF THE DAY) 29 MIN
10 AM – RADIO ECO-SHOCK (NEWS CONCERNING OUR PLANET HOSTED BY ALEX SMITH) 60 MIN
11 AM – MIDNIGHT MUSIC VARIETY (FCC SAFE HARBOR AFTER 10 PM)
12 AM – 6AM GLOBAL COMMUNITY RADIO CHANNEL 2 CLICK TO SEE SCHEDULE
Thursday
8 AM – DEMOCRACY NOW! (CURRENT NEWS)
9 AM – BIG PICTURE SCIENCE (VARIOUS SCIENTIFIC SUBJECTS FROM THE SETI INSTITUTE)
10 AM – BETWEEN THE LINES (WEEKLY NEWS MAGAZINE FROM SQUEAKY WHEEL PRODUCTIONS)
10:30 – SEA CHANGE RADIO (WEEKLY NEWS COMMENTARY PROMOTING SUSTAINABILTY)
11 AM – 10 PM – MUSIC VARIETY
10 PM- THE RADIO DAN SHOW LIVE! (DAN COVERS THE WORLD OF TV AND FILM ENTERTAINMENT)
11 PM - MUSIC VARIETY (FCC SAFE HARBOR)
12 AM – 6AM GLOBAL COMMUNITY RADIO CHANNEL 2 CLICK TO SEE SCHEDULE
Friday
8 AM – DEMOCRACY NOW! (CURRENT NEWS)
9AM – SONIC CAFÉ (THE SONIC CAFE IS AN INTELLIGENT, ECLECTIC MIX OF MUSIC, COMEDY AND POP CULTURE) 60 MIN
10 AM – 4 PM - MUSIC VARIETY
4 PM TO 7PM – FRIDAY AFTERNOON DRIVE TIME (A MIX OF HIGH POWER ROCK TO GET YOUR WEEKEND STARTED!) 120 MIN
7 PM – HOUR OF SLACK (COMEDY HOSTED BY THE SUBGENIUS FOUNDATION) 60 MIN
8 PM – THE STUPH FILE (ODD NEWS – GREAT INTERVIEWS: HOSTED BY PETER ANTHONY HOLDER) 56
9 PM TO 6 AM -  MUSIC VARIETY (FCC SAFE HARBOR AFTER 10 PM)
Saturday
6 AM – OLD TIME RADIO (SCIENCE FICTION & SPY STORIES)
7 AM – OLD TIME RADIO (COMEDY SHOWS)
8 AM – OLD TIME RADIO (FAMILY COMEDY SHOWS)
9 AM – OLD TIME RADIO (FRONTIER SHOWS)
10 AM – OLD TIME RADIO (FAMILY THEATER)
11 AM – MUSIC FOR THE MOUNTAIN (HARD DRIVING BLUE GRASS SHOW: HOSTED BY JON “CHIP” COLCORD) 60 MIN
12 PM – UP FRONT SOUL (TWO HOURS OF FUNK, SOUL AND JAZZ: HOSTED BY SANGUINE FROMAGE) 120 MIN
2 PM – UPBEAT MUSIC HOUR (MUSIC FROM THE 70’S, 80’S AND 90’S)
3 PM – OUT OF THE WOODS (HOSTED BY JON COLCORD FEATURES FOLK, NEW ARTISTS, BLUE GRASS, AMERICANA, COUNTRY, CELTIC AND ANYHING IN BEWEEN.)
5 PM - NEW MUSIC FOOD TRUCK (POWERED BY ION INDIE MAGAZINE)
6 PM TO 6AM - MUSIC VARIETY (FCC SAFE HARBOR AFTER 10 PM)
Music, Public Service Announcements and Weather runs in rotation when nothing else is scheduled.
All Times Eastern